Η Goldair Tourism ανήκει στον όμιλο εταιρειών Goldair και δραστηριοποιείται στον κλάδο του Τουρισμού από το 1990. Ως πιστοποιημένο γραφείο ταξιδιών, παρέχει υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Goldair Tourism, πέρα από υπηρεσίες αεροπορικών εισιτηρίων και κρατήσεων ξενοδοχείων, ειδικεύεται στο σχεδιασμό, τη διοργάνωση και υλοποίηση επιχειρηματικών και εταιρικών ταξιδιών, ιατρικών και επιστημονικών συνεδρίων, ταξιδιών κινήτρων, επαγγελματικών συναντήσεων και εκδηλώσεων. Η μεγάλη γκάμα υπηρεσιών της Goldair Tourism είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να απευθύνεται και να ικανοποιεί τις σύνθετες ανάγκες όλων των εταιρειών, επιστημονικών και ιατρικών φορέων, δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών. Οι συνεχώς διευρυνόμενες δραστηριότητες της, περιλαμβάνουν υπηρεσίες εισερχόμενου οργανωμένου τουρισμού σε όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, καθώς και ολοκληρωμένες ιατροτουριστικές υπηρεσίες προς διεθνείς ασθενείς που επιθυμούν να συνδυάσουν τη θεραπεία τους με διακοπές στη χώρα μας.

Όντας μία από τις δυναμικότερες και πλέον ανταγωνιστικές εταιρείες του διεθνούς τουρισμού, ξεχωρίζει με την άρτια υποδομή, τη διαπραγματευτική ισχύ, τη τεχνολογία αιχμής και το αφοσιωμένο ανθρώπινο δυναμικό της. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της Goldair Tourism, διαθέτουν ιδιαίτερες οργανωτικές δεξιότητες και πολυετή πείρα στο χώρο του M.I.C.E, Business Travel, DMC και Marine Services. Προσαρμόζοντας τις υπηρεσίες τους στις πολυδιάστατες ανάγκες των πελατών τους, καλλιεργούν ένα κλίμα οικειότητας, εμπιστοσύνης και ασφάλειας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία σταθερών και αξιόπιστων συνεργασιών. Εστιάζοντας πάντα στον πελάτη και έχοντας ως στόχο την συνεχή αναβάθμιση των ταξιδιωτικών υπηρεσιών της, η Goldair Tourism παραμένει πάντα δημιουργική στις προτάσεις της και διασφαλίζει πρωτοτυπία στις εκδηλώσεις.

Η Goldair Tourism διαχωρίζεται σήμερα στα παρακάτω τμήματα, τα οποία συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν πάντα προς όφελος των πελατών της:

• Corporate & Business Department
• Marine & Executive Travel Department
DMC Department

Goldair_Tourism_Company_Profile